Beogradski sindikat – Diskretni heroji (2010)

Izašao je novi album Beogradskog Sindikata! Diskretni heroji – album posvećen ljudima koji su pratili BS sve ove godine je dostupan za download na sajtu Beogradskog Sindikata (www.beogradskisindikat.com).

Citiram:

Свесни да живимо у времену у коме је човек заборавио шта значи бити човек, осетили смо потребу да албум издамо на баш овакав начин. Сматрамо да људи којима су посвећене ове песме нису нити наша публика, нити конзументи, нити наши следбеници, нити фанови, већ пријатељи са којима желимо да поделимо наше идеје. Данас када је све на продају, када сви трче за успехом, када све и свако има своју цену и када је новац постао једино мерило вредности, ми смо одлучили да овај албум поделимо са вама на интернету – бесплатно, са надом да ћете ову добру вест и ви поделити са другима. Желимо да наши стихови буду подршка на путу да СВИЗАЈЕДНО постанемо бољи људи. Овај албум је посвећен дискретним херојима, свима који воде свакодневне битке, који се не предају без обзира на околности, који никада не стављају себе испред других и који пре свега и даље верују у сутра. Овај албум је посвећен њима, односно вама.

Utisci posle prvog slušanja: Neobičan zvuk za BS, no toliko mi je nedostajao njihov novi album da sam spreman da previdim manje gličeve u obradi nekih pesama i povremeno (meni barem) neobično uklapanje muzike koja ih prati i reči koje izgovaraju.
Mislim da treba album da preslušam još par puta ali u svakom slučaju odličan 5 🙂 Čekamo još 5-6 godina novo izdanje, mada mi ovo zvuči kao oproštajno nažalost 🙁

#2010#Beogradski sindikat#Diskretni heroji#novi album#Za sve moje ljude

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *