Samsung UE32F5000 LED televizor – otpakivanje i prvo podešavanje

Pošto mi se ukazala prilika, snimio sam Samsung UE32F5000 LED televizor otpakivanje i prvo podešavanje. Nadam se da će budući kupci, kojih u Srbiji i čitavom Balkanu ima verovatno mnogo sa obzirom na cenu i kvalitet ovog proizvoda, naći video korisnim.

U pitanju je TV od 32 inča, sa podrškom za FULL HD (1080p), HDMI i USB priključcima i brojnim drugim mogućnostima koje možete pronaći opisane na Samsungovom sajtu.


Prvi utisci: Odličan TV za cenu po kojoj se nudi. Jeste da je u pitanju 32 inča i nema SMART funkcije ali za ~36000 DIN što je oko ~ 313 EUR u momentu kupovine teško je naći bolju ponudu od proizvođača poznatijih i kvalitetnijih marki. Slika i zvuk su odlični, probao sam priključiti i USB sa koga sam puštao muziku, i filmove (mp3, avi i mkv format) i sve je radilo bez problema.

Ono što me prijatno iznenadilo je da kada sam na USB prikopčao moj fotoaparat, on je odmah prepoznao uređaj i ponudio da pregledam slike ili video klipove sa fotoaparata direktno na TV-u. IP TV od telekoma radi preko scarta i to sve funkcioniše kako treba.

Ako bude nekih problema, tekst će biti ažuriran.

#cena#FULL HD#HDMI#LED#otpakivanje#podešavanje#prvo#Samsung#televizor#UE32F5000#USB

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *